Veelgestelde vragen

Wij begrijpen dat je wellicht vragen hebt over onze producten, het bestelproces, of hoe je het beste van onze overheerlijke gebakjes kunt genieten. Daarom hebben we deze veelgestelde vragen pagina gecreëerd om al je vragen te beantwoorden.

Maar kan je het antwoord op jouw specifieke vraag niet vinden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. 

Charlotte Post - eigenaar Plant-based Bakery Natuurlijk Charlotte

Bakkerij Hoensbroek

1Kun je in Hoensbroek ook gebak kopen?

Onze locatie in Hoensbroek is geen winkel, maar een ophaalpunt voor online bestellingen. Dit betekent dat je hier helaas niet langs kunt komen om een assortiment te bekijken, maar je kunt wel gemakkelijk je webshop-bestellingen ophalen.

Winkel Maastricht

1Wat zijn de openingstijden van de winkel?
  • Woensdag t/m zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.
  •  Zondag van 11.00 tot 17.00 uur.

Allergenen/Ingrediënten

1Wat is Vegan?
Als we zeggen dat iets 'vegan' is, betekent dit dat er geen dierlijke ingrediënten in verwerkt zijn. In onze producten vind je dus geen honing, melk, boter, room of eieren. Dat maakt al onze vegan lekkernijen automatisch ook lactosevrij.
2Is er gebak dat glutenvrij is?

Absoluut! Elk stukje zoetigheid dat we creëren is glutenvrij, dus je kunt genieten van ons volledige assortiment zonder zorgen. Wil je meer weten over onze werkwijze? Neem dan een kijkje op de 'werkwijze' pagina.

3Hoeveel suiker gebruiken jullie in jullie gebak?

We geloven in het zoet maken van onze traktaties op een natuurlijke manier. Daarom zul je in onze producten geen geraffineerde suikers vinden. In plaats daarvan kiezen we voor natuurlijke, ongeraffineerde zoetmakers zoals ahornsiroop en kokosbloesemsuiker. En vergeet niet de natuurlijke zoetheid van banaan, appel, kaneel en vanille!

4Bieden jullie ook notenvrij gebak aan?

Jazeker. De Chocolade Cupcakes, Tulbandjes en wortelcake met rozijnen zijn notenvrij. Er kunnen wel sporen van noten inzitten.

Bezorgen

1In welke gebieden bezorgen jullie?

We leveren onze heerlijke traktaties in een gebied dat zich ongeveer 20 km rondom Hoensbroek uitstrekt. Ben je benieuwd of we ook bij jou bezorgen? Typ dan simpelweg je postcode in bij onze webshop.

2Op welke momenten bezorgen jullie?

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, hebben we op dit moment twee vaste bezorgmomenten per week. Je kunt je bestelling verwachten op dinsdagavond tussen 18.30 uur en 21.00 uur (soms een beetje later als het erg druk is) en op zaterdagochtend vanaf 9.00 uur.

3Moet ik betalen voor de bezorging?

Ja, er zijn bezorgkosten van €8,50. We vinden het belangrijk om te melden dat we zelf bezorgen, op een groene manier met onze elektrische auto. Maar we hebben ook goed nieuws: als je voor meer dan €100,00 bestelt, nemen wij de bezorgkosten voor onze rekening!

Afhalen

1Kan ik mijn bestelling zelf ophalen?

Absoluut! Tijdens het plaatsen van je bestelling krijg je de optie om je traktaties op te halen. Dit kan bij onze bakkerij in Hoensbroek of in onze winkel in Maastricht, op een dag en tijdstip die jou het beste uitkomen.

Brood

1Verkopen jullie ook brood?

Nee, wij verkopen geen brood.